Veelgestelde Vragen


Komt de glazenwasser standaard binnen een bepaalde periode of kan ik zelf aangeven hoe vaak?

U kunt zelf aangeven en afstemmen met Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening hoe vaak u wilt dat de glazenwasser komt.

Mag je zonnepanelen schoonmaken?

Het is verstandig om uw zonnepanelen goed te onderhouden en deze schoon te houden, om zo het resultaat van de stroomvoorzienig te optimaliseren.

Wanneer wordt de glasbewassing traditioneel uitgevoerd en wanneer met de telescoopsteel?

Telescoop glasbewassing wordt vooral toegepast bij ramen waar lastig bij te komen is en bij hoge verdiepingen. Bij bedrijven wordt ook vaak gewassen met de telescoopsteel. Bij ramen waar bijvoorbeeld een rooster boven zit wordt traditionele glasbewassing toegepast, om te voorkomen dat er alsnog water uit de roosters lekt en er vlekken of strepen op de ramen terecht komen.

Krijg ik vlekken op de ramen als er wordt gewassen met osmosewater?

Nee, het osmosewater zorgt er juist voor dat deze vlekken worden voorkomen. Doordat de zouten en mineralen uit het water zijn gefilterd voorkomt dit eventuele kringen die u vaak te zien krijgt, bijvoorbeeld na een regenbui.

Veroorzaakt de borstel van de telescoopsteel krassen?

Nee, de borstel van de telescoopsteel zorgt niet voor krassen. Er wordt bij Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening wel altijd een check van de borstel gedaan om te kijken of er geen zand tussen zit, dat kan namelijk wel zorgen voor krassen.

Is er een verschil tussen gewoon water en osmosewater?

Ja, er zit een verschil tussen osmosewater en gewoon water. Bij osmosewater zijn namelijk de mineralen gefilterd, waardoor er geen vlekken en kringen achterblijven op de ramen.

Is er een vaste medewerker die ik kan verwachten?

Ja, er zal een vaste medewerker bij u langskomen. (Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening is een eenmanszaak, dus de persoon die de diensten komt verlenen is altijd dezelfde.)

Hoe zit het met betalen na de werkzaamheden?

U krijgt na de werkzaamheden van Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening de factuur opgestuurd via de mail.