Mijn Diensten 


Enkele diensten van Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening zijn:

Traditionele glasbewassing bij bedrijven en particulieren

Glasbewassing is iets dat zorgvuldig gedaan moet worden. Voor traditionele glasbewassing en telescoop glasbewassing bij bedrijven en particulieren bent u bij Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening op het juiste adres.

 

Reiniging van zonnepanelen door middel van osmosewater

Het goed bijhouden van de zonnepanelen is erg belangrijk. Ik zorg ervoor dat dit zorgvuldig gebeurt en ik voer de reiniging van de zonnepanelen uit met osmosewater.

Telescoop glasbewassing

Naast de traditionele manier van glasbewassing kunt u bij Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening ook terecht voor telescoop glasbewassing. De telescoopsteel en borstel zorgen er door middel van osmosewater voor dat er geen kringen en vlekken op de ramen achterblijven.

Reiniging van houtwerk en trespa

Het houtwerk heeft met de verschillende weersomstandigheden veel te verduren. Het regelmatig schoonhouden en bijhouden hiervan heeft daarom veel voordelen en verlengt de levensduur van het hout. Daarnaast is trespa op een makkelijke manier schoon te houden. Door hier regelmatig aandacht aan te schenken zorgt u ervoor dat de dofheid verdwijnt. Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening helpt u hier graag bij!

Bouwoplevering

Bij Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening kunt u terecht voor bouwoplevering schoonmaak. Zo worden de kitresten en ander vuil zonder problemen voor u verwijderd en wordt er goed gereinigd.

Dakgoot lediging

Een dakgoot krijgt met regenbuien soms veel te verduren en kan door verschillende omstandigheden verstopt raken. Door de dakgoten regelmatig bij te houden worden problemen voorkomen.

Onderhoud van trappen en kantoren

Arendsen Schoonmaak en Dienstverlening staat voor u klaar als het aankomt op het onderhoud van trappen en kantoren. Zo kunt u de dag weer beginnen met een goed gereinigde werkplek.

Reiniging van overkappingen, veranda's en serres

Overkappingen, veranda’s en serres krijgen net zoals uw ramen te maken met vuil en viezigheid. Daarom is het verstandig om deze regelmatig te reinigen en onderhouden.

Ik ben VCA vol gecertificeerd.

VCA gecertificeerd

Laat hier een reactie achter


Rating: 4.625 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.